Tisztelt Vásárlónk!

 

Az alábbiakban a bodrogiepitoanyag.hu Webáruházának (továbbiakban: Webáruház) Üzletszabályzatát, ennek keretében általános szerződési feltételeit olvashatja. Amennyiben Webáruházunk vásárlója kíván lenni, kérjük, alaposan tekintse át jelen Üzletszabályzatot, és kizárólag abban az esetben kezdeményezze termékeink megrendelését, amennyiben annak minden pontját elfogadja. Véleményeltéréssel küldött megrendeléseket nem áll módunkban regisztrálni és teljesíteni, így azok le nem adott megrendelésnek minősülnek.

 

A Webáruház (Üzemeltető) adatai:

 

Cégszerű megnevezése: Bodrogi Bau Kft.
Cégjegyzékszáma: 06-09-004160
Adószáma: 11392668-2-06
Székhely: 6800 Hódmezővásárhely, Mátyás utca 18.
Telefon: 62/222-133
E-mail cím: bodrogibau@bodrogibau.hu

 

A szerződés, illetve a szerződés tárgyának lényeges elemei:

 

Webáruházunk építőanyagot illetve barkács és kertészeti termékeket kínál, melyek szállítását elsősorban Magyarország teljes területére vállalja. Külföldi lakóhelyre, vagy telephelyre jelenleg nem áll módunkban szállítani.

 

A termékkínálatunk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából ismerheti meg részletesen. Kérdés esetén a lentiekben megadott elérhetőségek bármelyikén készséggel állunk szíves rendelkezésére.

 

A Webáruházunkba érkezett Megrendeléseket a lehető legnagyobb alapossággal dolgozzuk fel. A beérkező megrendeléseket iktatjuk, azokat kizárólag a visszaigazolást követően tekintjük kölcsönösen elfogadott írásbeli szerződésnek; ezen szerződések (megrendelés + visszaigazolás) utólagosan visszakereshetők. A szerződés, illetve a szerződéskötés nyelve: magyar.

 

Felhívjuk a Tisztelt Megrendelők figyelmét, hogy termékeink saját és egyes partnereink készleteinek gyorsan változó jellegére tekintettel, továbbá egyes termékek gyártásának megszüntetése okán gyakran előzetesen nem becsülhető mennyiségben állnak rendelkezésre. Webáruházunk fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy a leadott megrendelés feldolgozását követően a megrendelt termékmennyiségtől kevesebb termék rendelkezésre bocsátását igazolja vissza, illetőleg, amennyiben a megrendelt termék bármely oknál fogva a Webáruház számára nem elérhető, annak kiszolgálását minden indokolás nélkül visszautasítsa. Webáruházunk kifejezetten elutasít minden, a megrendelés, illetve annak mennyiségére alapozott igényt.

 

A Webáruházunkban kínált akciós termékeket illetően minimális kiszolgálási mennyiséget nem áll módunkban meghatározni, hiszen a termék leértékelésére sor kerülhet kifejezetten az alacsony mennyiségű raktárkészlet, illetve az adott termék gyártásának megszűnése okán is.

 

Az internetes közzététel esetleges pontatlanságáért (tévesen megjelenő műszaki paraméterek, fényképes ábrázolás, árak, stb.) nem vállalunk felelősséget, erre vonatkozóan mindenféle jogi út igénybevételét kizárjuk. A Webáruház internetes felületén feltüntetett képek a vonatkozó termék lényeges tulajdonságát hivatottak bemutatni, helyenként illusztrációk, vagy egyéb felszereléseket is tartalmaznak.

 

Az internetes felületünkön olvasható vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek, illetve olyan nyilatkozatnak, mely szerint az adott termék korlátlan mennyiségben állna rendelkezésre.

A Bodrogi Bau internetes üzletben történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül (a www.bodrogiepitoanyag.hu címen), lakcímre, vagy egyéb címre történő kiszállítással. A megrendelt termékek ügyfélszolgálati pontunkon történő személyes átvétele nem lehetséges.

 

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei:

 

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:

 

A vásárló, az áru átvételét követő 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A jogszabály hatályos verziója elérhető a https://kereses.magyarorszag.hu/jogszabalykereso link alatt. A Megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A Bodrogi Bau Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a termék bármely eltérő módon történő visszajutatása estén felmerült kárait jegyzőkönyvezi és érvényesíti. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról és a visszajuttatás költségeinek viseléséről azonban a Megrendelőnek kell gondoskodnia.

 

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Webáruházunk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

 

A Megrendelő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon.

 

Amennyiben a termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibásak, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.

 

Amennyiben a vásárló egy szerződésszerűen teljesített rendelést nem vesz át és a Magyar Posta futárszolgálat a Bodrogi Bau internetes üzlet költségén visszahozza a csomagot, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a Megrendelőt a jövőben csak banki átutalással történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki.

 

Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat):

 

Címe: 6724 Szeged, Szatymazi utca 35.
Telefonszáma: 06 62/458-558
Faxszáma: 06 62/458-558
E-mail cím: ugyfelszolgalat@bodrogibau.hu

 

Garancia, szavatosság:

 

A bodrogiepitoanyag internetes üzlet, vagy beszállítóink, a gyártók és az importőrök az eladott árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállalnak.

 

Webáruházunk a megvásárolt termékeket csak abban az esetben köteles kicserélni, ha azok bizonyítottan hibásak és javításukra nincs lehetőség. A termék Megrendelő részéről történő átvételét követő nem megfelelő szerelés garanciavesztéssel jár, ezért szükség esetén forduljon szakemberhez!

 

Garanciális ügyintézésre visszaküldött termékeket kizárólag blokkal vagy számlával együtt fogadunk, továbbá szükséges a vitatott probléma részletes leírására is. Ezek nélkül sajnos nem tudjuk az ügyintézést lefolytatni. (Garanciális problémával rendelkező termékek postacíme: 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 125.)A garanciális termék visszajuttatása Webáruházunkba a Megrendelő feladata és költsége is őt terheli.

 

Adatvédelem, adatbiztonság:

A Bodrogi Bau ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Internetes regisztrációja során tett nyilatkozata esetén, illetve a hírlevél megrendelése esetén a Bodrogi Bau a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

Az Ön személyes adatainak védelme a (Bodrogi Bau Kft.)  és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi  előírásoknak (1990. évi LXIII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. Kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

A felelősség korlátozása

A bodrogiepitoanyag.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A bodrogiepitoanyag.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

 

- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat. 

- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az bodrogiepitoanyag.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást. 

- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon. 

- Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése. 

- Bármely szoftver nem megfelelő működése. 

- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

 

A bodrogiepitoanyag.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a bodrogiepitoanyag.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Egyedül a vásárló felelős a bodrogiepitoanyag.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a bodrogiepitoanyag.hu áruházban való vásárlásért.

A bodrogiepitoanyag.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A bodrogiepitoanyag.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a bodrogiepitoanyag.hu áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a bodrogiepitoanyag.hu áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

A bodrogiepitoanyag.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a bodrogiepitoanyag.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a bodrogiepitoanyag.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 

Egyéb tudnivalók

A bodrogiepitoanyag.hu weboldalon történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a bodrogiepitoanyag.hu felelősséget nem vállal.

Az áruházban szereplő termékfotók bizonyos esetekben illusztrációk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Legutóbb néztem / nézték

Top / újdonságok

Hírek

Az Ön kereskedője

Üzleteink termékei, szolgáltatásai:

 

A Bodrogi Bau Kft. Csongrád megye piacvezető építőanyag-és barkács kereskedése. Szakkereskedéseinket megtalálhatja Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Csongrádon és Békéscsabán.

Az épületek környezetünk meghatározó elemei, amelyek létrehozása, megújítása során a forma és a terek mellett a felhasznált alapanyagoktól függ azok tartóssága, komfortossága és gazdaságos használata. Mivel a hatékonyság és praktikusság egyre inkább alapvető elvárás bármilyen tevékenységet illetően, a Bodrogi Bau Kft. kereskedései olyan építőanyagokat forgalmaznak, amelyek folyamatosan megújuló kínálatukkal ennek az elvárásnak megfelelnek.

 

Áruházaink kínálata az elmúlt években barkács termékek széles választékával egészült ki. Emellett a Bodrogi Építési- és Barkácsáruházakban Vásárlóink megtalálnak mindent, ami a kertészkedéshez, a növényápoláshoz, vagy a lakás dekorálásához és felújításhoz szükséges, legyen szó akár a fürdőszobáról, akár falfestésről vagy padlóburkolásról.


Az asztalos ipari termékek (ajtó, ablak, bútor) gyártását is vállaljuk. Kérjük keresse munkatársunkat a megadott elérhetőségen.

 

Áruházainkban forgalmazott termék típusok:

- Szárazépítészeti termékek és kiegészítőik
- Tetőfedő anyagok széles választéka
- Falazóanyagok, vakolatok, falazóhabarcsok, cementek
- Homlokzati hőszigetelések, egyéb hőszigetelések
- Vízszigetelések
- Ajtók, ablakok, tetőablakok
- Kémények
- Festő, burkoló, kőműves és gipszkarton szerelő eszközök
- Térkövek
- Barkács termékek, kisgépek, eszközök
- Festékek, hígítók, ecsetek
- Munkaruházat
- Háztartási gépek, felszerelések, eszközök
- Hideg-, meleg burkolás: csempék, járólapok, ragasztók, élvédők, szaniterek
- Sóder, homok, zúzott kő

Szolgáltatások:

- Házhoz szállítás
- Anyagszükséglet számítás
- Árajánlat készítés
- Homlokzati festékkeverés

 

Hódmezővásárhely

 

BODROGI Építési és Barkácsáruház

Egyik legnagyobb áruházunk a Hódtó u. 21. szám alatti BODROGI Építési és Barkácsáruház közel 1500 m2 alapterületű épületben és 10000m2 szabad területén az építőipari termékek teljes skálája kapható.

A lehetőség, hogy a számos kiállított bemutató termék a helyszínen kipróbálható, nagy segítséget jelent a vásárlók számára a legmegfelelőbbek kiválasztásában. Az áruház 2010 májusa óta működik jelenlegi kibővített formájában.

Az építőanyagok kereskedelme mellett barkács-, festék-, csempe-, szaniter-, háztartási-, vegyi-, és munkavédelmi termékeket is forgalmaz. A háztartásban szükséges barkács és dekor termékek, tisztító- és mosószerek, fürdőszoba- és konyhafelszerelés, csillárok és lámpatestek, elektromos kapcsolók, vezetékek, függönykarnisok, létrák, vasalódeszkák, ruhaszárítók, takarító eszközök, lábtörlők, ventilátorok, elektromos fűtőkészülékek, fürdőszobabútorok, kilincsek, postaládák, kéziszerszámok, elektromos kéziszerszámok, kerti eszközök, műanyag- és kerámia kaspók, fűnyírók, láncfűrészek, kandallók, füstcsövek teljes választékát kínálja a vásárolni vágyóknak, ez idő szerint Hódmezővásárhelyen egyedüliként.

 

Nagytüzép

 

A nagytüzép a hagyományos építőanyagok mellett tüzelőanyagokat is forgalmaz.

Forgalmazott tüzelőanyagok: tűzifa, zsákos lignit, orosz fekete dió, lengyel láng borsó, lengyel iszapszén, cseh daraszén, herkulesi dió, szalma brikett, biobrikett, tőzegbrikett.

Egyéb szolgáltatások: Faanyag védelem, láng- és gombamentesítés.

 

 

Szeged

 

 BODROGI Építési és  Barkácsáruház

 Szeged építőipari  beruházásaiban jelentős részt  vállal a cég szegedi BODROGI  Építési és Barkácsáruháza, mely  közel 40.000 m2-es területével  Szeged legnagyobb ilyen jellegű  áruháza. Az építőanyagok teljes  skálája szerepel az üzleti  kínálatban, ahol szakértő  értékesítők várják a vásárlókat.
 Az áruház kiemelt szakterülete a  szárazépítészet álmennyezetek,  gipszkarton válaszfalak és  egyéb szárazépítészeti termékek bő kínálata.

Az üzletben a legjelentősebb építőanyag beszállítók minta termékei is megtekinthetők, raktárkészletünk bőséges, maradéktalanul ellátva a környék építőanyag szükségletét.

 

Az építőanyagok kereskedelme mellett barkács-, festék-, csempe-, szaniter-, háztartási-, vegyi-, és munkavédelmi termékeket is forgalmaz. A háztartásban szükséges barkács és dekor termékek, tisztító- és mosószerek, fürdőszoba- és konyhafelszerelés, csillárok és lámpatestek, elektromos kapcsolók, vezetékek, függönykarnisok, létrák, vasalódeszkák, ruhaszárítók, takarító eszközök, lábtörlők, ventilátorok, elektromos fűtőkészülékek, fürdőszobabútorok, kilincsek, postaládák, kéziszerszámok, elektromos kéziszerszámok, kerti eszközök, műanyag- és kerámia kaspók, fűnyírók, láncfűrészek, kandallók, füstcsövek teljes választékát kínálja a vásárolni vágyóknak

 

 

Csongrád


BODROGI Építési és Barkácsáruház

Áruházunk Csongrád és a környező települések piacvezető építőanyag kereskedéseként közvetlenül és viszonteladóin keresztül teljes mértékben ki tudja szolgálni a térség építőanyag igényeit.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      BUDAPEST

 

 

 BODROGI Építési és        Barkácsáruház

 A budapesti Bodrogi Építési és  Barkácsáruház, a X. kerületben,    építőnayag- és barkács  termékek széles választékával  várja kedves Vásárlóit!

 

Utolsó frissítés: 2016.02.12.

 


Partnereink